Här hemma bor jag i en lägenhet med fasta garderober i lägenheten och då placerade i ett rum. Det är då mitt sovrum, hade dem varit flyttbara hade det varit en sak men mina är såna som är fast i väggen och en del av sovrummet. Ibland känns det ganska onödigt när en vägg går åt till garderober och sonen som har eget rum inte har en egen utan något jag köpt. Eftersom man inte får skada inredning och göra om i lägenhet får jag stå ut, men jag drömmer om nya. Kanske med hyllplan och någon fin spegel i. Det finns så himla många fina garderober, såna med skjutdörrar eller spegel. Stora med flyttbara hyllor så man själv kan välja hur man vill ha dem. Förvaringen för kläderna blir genast så mycket finare i en snygg garderob. Eftersom jag har en hel del klänningar skulle jag gärna vilja ha en rymlig stor garderob för dessa. Gärna vitt inuti så dem syns när man skjuter sina galgar år sidan för att se den bättre. Jag skulle vilja ha möjlighet att känna hur ljuset från garderoben fick mina plagg att synas mera och lysa upp. Nu har jag mörkt och träfärgat. Trots att jag placerat diverse försökt till dofter där luktar det inte gott. Det blir väl så när något är gammalt och fått stå för länge. Tänk om jag fick riva ur dem och placerade dit egna. Hur fint det skulle bli, och hur mycket mer mina kläder skulle synas. Jag vill ha nytt och förändra!

Sponsrat inlägg.

2 kommentarer

  1. Usch jag kan förstå dig där!! Jag har haft möjligheten att kunna skaffa mig ett eget ganska så tidigt i vuxenålder, det är inte bara en ekonomiskt investering utan även sin inre också! Hade en kort period hyresrätt och jag klarade inte av detta lmao Hatar att det är andra som begränsar och styr över mig å mitt liv så jag är tacksamt att jag kunde köpa mitt egna när möjligheten kom =)… TREVLIG HELG på dig nu!
    Kramen damen <3

    1. Skönt, hade gärna gjort det själv. När jag började plugga kunde vem som helst köpa bostad utan insats. Tyvärr förändrades ju den saken så nu är det ju en ekonomisk fråga. Jag har inte så mycket sparat tyvärr :(.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: