Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

70 obesvarade kommentarer, och jag har knappt haft tid för mig själv.

002

Nu så det är fredag och helg för mig. Jag tar en kort paus i mitt städande för att bara skriva någonting. Igår fick jag ont i magen, är mer eller mindre säker på att jag lider av IBS och jag åt broccolisoppa på jobbet. Min mage protesterade rejält av den behandlingen… Jag kom hem och låg med magsmärtor, sov och hade ont så inatt har jag sovit. Jag gick och la mig rätt tidigt dessutom, idag är det bra och jag ska försöka att endast äta och dricka sådant min kropp tycker om.

001

Som sagt kör jag på städning idag, jag ska städa i ordning här hemma och sedan ska jag fixa mig själv. Tror på en ganska skön dag, och kanske en promenad i ett väder som är vintervårigt. Det är februari, jag tror inte jag är ensam om att märka att det som folk förr kallade mars för numera är februari? Mars var ju början på våren för många, jag tror mer februari är början på våren numera. aprilväder är mer marsväder och i maj kan allting hända.

Jag och William åt frulle tillsammans idag i ett ljust kök. I flera månader har vi ätit frukost i mörkret nu är det ljust på fredagarna. Jag älskar det, ljuset och denna vår som kommer lite för varje dag. Idag är det dessutom 6 dagar kvar tills min födelsedag!

52 Comments

 1. Ja, det här vädret är ju hur underbart som helst ju! Nämen usch vad jobbigt, tycker synd om dig om du lider av IBS. Inte en rolig sjukdom direkt 🙁 <3

  Sv; jaså, hehe. Jag tror inte att jag kommer fira nutelladagen, men alltid kul att uppmärksamma dagen! 😀

 2. Låter jobbigt de här med magen själv klarar jag inte av att äta ljustbröd eller för mycket mjöl och pasta..

  Mysigt när man får äta frukost ihop, de blir sällan på veckorna för oss men helgen är viktigt och då äter vi alltid tillsammans.. Ja de ska bli kul att Komma hem Till Gävle igen tänkte passa på att hälsa på lite kompisar också.

  Önskar dig en fin helg

  Kram

 3. Vad duktig du är som städar, det skulle jag också behöva göra!! Hoppas magen blir bättre, lät ju inge kul å ha magsmärtor….

 4. Skitdrygt är det :/ I know.
  Min mage klarar broccoli.
  Men inte lök , paprika, kål, bönor och definitivt inte vitlök.
  Den reagerar dessutom på för fet mat.
  🙁

  1. Känner igen det där. Jag tål inte lök och vitlök i några former heller. Tydligen inte broccoli heller som det verkar. Misstänker att det kan vara anledningen till att thaimat får magen att protestera med :(.

 5. Ja riktigt härligt att de börjar ljusna nu på morgonen, jag får vänta tills i sommar för jag går upp så tidigt men ändå ^^
  Hoppas du får en trevlig helg 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: