Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Dagen innan födelsedagen.

IMG_3349.JPGImorgon är det ett år sedan denna bilden togs.

Nu är det alltså dagen innan min födelsedag. Jag jobbade till 17:00 idag igen och jag känner mig trött när jag sitter här. Har inte hunnit med så mycket av någon fritid idag utan kom hem från jobbet, handlade middag och nu befinner jag mig här och kikar på skärmen precis innan läggdags. Det ska bli skönt att sova snart, imorgon blir det en helt annan dag och jag ska då fyller 32 år. Får se vad som händer under dagen men eleverna är taggade inför min födelsedag i alla fall. Vi har en stor kalender i klassrummet från Majema där jag skrivit upp allas födelsedagar och dem tyckte absolut min skulle vara med också. Dem är så gulliga.

Hur som helst imorgon fyller jag år och jag hoppas att den dagen blir bra.

26 Comments

  1. Tror du barnen kommer ihåg dej ?

    Stort GRATTIS på födelsedagen tror du läser detta i morg på din dag . önskar dej en fin dag med allt möjligt roligt kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa