Hipp hipp hurra, till mig själv som fyller 32 idag.

  Vilken fantastisk dag jag haft. Började morgonen med att träffa mina elever som gav mig presterat. Det var teckningar, choklad, brev och halsband, en sjal och en klocka! Jag fick så fina saker och fina ord, fick hålla bort tårarna men var nära. Vilka fantastiska barn jag får äran att vara fröken till! Dem är helt underbara och bara det att känna att man uppskattas gör så mycket! ❤️

Mina fina kollegor har också grattat mig och släkt, samt massor av människor på nätet.

  
När jag kom hem så tog jag det lugnt ett tag tills Björn åkte och köpte Indiskt till oss! Så himlans gott var det, vi gick ut för lite friskluft och William som varit sjuk fick följa med, eftersom vi alla tyckte det var bra med luft. 

Vi gick in på Intersport där Björn hittade mössor till honom och William, en jacka till sig själv och täckbyxor åt William. Jag hittade en McKinley jacka för 999:- så köpte den. Perfekt för utevärder i kylan, sen gick vi till ICA Maxi William köpte en lampa åt mig så gulligt! Och jag köpte en lampfot, jag till plantagen där jag hämtade en gratis bukett med rosor. Men tänkte att ni får bild på de sakerna imorgon. Idag får ni dessa tre istället.

  

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

26 thoughts on “Hipp hipp hurra, till mig själv som fyller 32 idag.

  1. Men grattis i efterskott får jag väl säga då! 🙂
    Det låter som att du hade en fin dag med många fina stunder 🙂

    SV: Tack! Jag är som sagt lite stolt över mig själv, för att förmedla känsla genom text, det kan jag verkligen… Kanske ska skriva en bok? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: