Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Hipp hipp hurra, till mig själv som fyller 32 idag.

  Vilken fantastisk dag jag haft. Började morgonen med att träffa mina elever som gav mig presterat. Det var teckningar, choklad, brev och halsband, en sjal och en klocka! Jag fick så fina saker och fina ord, fick hålla bort tårarna men var nära. Vilka fantastiska barn jag får äran att vara fröken till! Dem är helt underbara och bara det att känna att man uppskattas gör så mycket! ❤️

Mina fina kollegor har också grattat mig och släkt, samt massor av människor på nätet.

  
När jag kom hem så tog jag det lugnt ett tag tills Björn åkte och köpte Indiskt till oss! Så himlans gott var det, vi gick ut för lite friskluft och William som varit sjuk fick följa med, eftersom vi alla tyckte det var bra med luft. 

Vi gick in på Intersport där Björn hittade mössor till honom och William, en jacka till sig själv och täckbyxor åt William. Jag hittade en McKinley jacka för 999:- så köpte den. Perfekt för utevärder i kylan, sen gick vi till ICA Maxi William köpte en lampa åt mig så gulligt! Och jag köpte en lampfot, jag till plantagen där jag hämtade en gratis bukett med rosor. Men tänkte att ni får bild på de sakerna imorgon. Idag får ni dessa tre istället.

  

26 Comments

  1. Men grattis i efterskott får jag väl säga då! 🙂
    Det låter som att du hade en fin dag med många fina stunder 🙂

    SV: Tack! Jag är som sagt lite stolt över mig själv, för att förmedla känsla genom text, det kan jag verkligen… Kanske ska skriva en bok? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: