Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Följ mig på olika kanaler.

033

Om du gillar min blogg följ mig gärna på Bloglovin.

Följ min Facebooksida, där lägger jag ut mycket som har med doulande att göra.
Följa mig på Instagram sök på namnet: Saramadeleine

Följ mig på Twitter på namnet Saramadeleine84.

Sedan sist med inte minst, följ min Youtubekanal som jag tänkt utveckla ännu mera.

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: