I somras så gick mina persienner till mitt sovrum sönder. Eftersom det inte är något som bekostas av hyresvärden fick jag dem urplockade. Då passade jag på att plocka ur resten också, dessa satt i fönstren när jag flyttade hit. Oturligt nog så blev det till följd väldigt kallt i min lägenhet. Det är nämligen så att nu kommer kylan in via små hål i fönstren… Jag löste problemet genom att sätta dit bomull men jag känner ganska ofta att jag hellre skulle velat att när det blir så här kunde man få fönstren fixade eller kanske rent av utbytta? Det finns så många fina fönster, där jag och William bodde hans första år i livet hade vi fönster som man kunde vända. Dessa var jättesköna på sommaren eftersom jag då aldrig oroad mig för att någon skulle kunna komma in. Dem stod ju lutade uppåt, och skulle någon försöka komma in där hade man ju genast hört saken. Tittar man runt på olika fönster kan man ju drömma sig bort efter något nytt. Vet ni förresten om vad pvc-fönster är för något? Dessa fönster till skillnad från träfönster har en garanti upp till 30 år! Detta då dem tål röta och jag tänker att bor man i hus och äter sitt boende är nog dessa fönster en investering. Jag tror på hållbarhet i längden, det är ju väldigt tråkigt när man råkar ut för olyckor och får betala tråkiga summor för något eller hur?

Sponsrat inlägg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: