Efter flera dagar med ryggskott.

004

Att blogga har inte legat på någon hög prio de senaste dagarna måste jag medge. Istället har jag försökt röra mig så gått det går, haft ont i nätterna. Känt mig missnöjd, promenerat hemma. Ja det har helt enkelt som sagt var inte varit någon hög prioritet på att skriva ifrån mitt håll. Det är verkligen inte roligt med ryggskott om man säger så, jag skulle rent av kunna säga att detta varit ganska så mycket skittråkigt. Nu börjar det dock bli något bättre och imorgon tänkte jag jobba! Jag ser framemot saken, saknar elever och kollegor. Men främst kanske att känna mig social, för jag känner mig ganska osocial när jag befinner mig hemma med värk.

Nu väntar jag på att sjukgymnasterna ska ringa, tänkte se om man skulle kunna få någon hjälp ifrån dem så man slipper ha ont i framtiden. Får hoppas dem ringer snart!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Efter flera dagar med ryggskott.

 • 17 februari, 2016 at 16:49
  Permalink

  ursch! jag hade ryggskott förra hösten. Kan vara bland det värsta jag haft. så otroligt jobbigt!!! hoppas det släpper snart <3

  Reply
 • 17 februari, 2016 at 19:42
  Permalink

  Låter inte alls kul!

  Reply
 • 17 februari, 2016 at 20:02
  Permalink

  Har aldrig upplevt ryggskott själv, men ifrån andras erfarenheter kan jag bara tänka mig hur i helsikes ont det gör.. Fy! Hoppas att det känns ännu bättre imorgon och fungerar bra imorgon med jobb!

  Reply
  • 17 februari, 2016 at 21:50
   Permalink

   Det gör skitont, önskar inte min värsta fiende denna smärta :(.

   Reply
 • 17 februari, 2016 at 21:35
  Permalink

  Skönt att du känner dig piggare och skönt om du kan komma igång och jobba, skönt att komma in i vardagen igen

  Reply
  • 17 februari, 2016 at 21:49
   Permalink

   Ja absolut, det är viktigt att komma tillbaka till jobbet tycker jag.

   Reply
 • 18 februari, 2016 at 00:49
  Permalink

  Ryggskott, men urs.. krya på dig, det är verkligen så hemskt!

  Reply
 • 18 februari, 2016 at 09:51
  Permalink

  Lider med dig ryggskott är inge skönt alls, man blir ju som handikappad och kan ju inte göra så mycket.. hoppas att du får rätt hjälp och att det släpper snart..

  Kram

  Reply
  • 19 februari, 2016 at 08:57
   Permalink

   Nej, du har precis rätt man känner sig handikappad verkligen :(.

   Reply
 • 18 februari, 2016 at 20:57
  Permalink

  Tummen ner för ryggskott! Krya på dig! Är så hemskt när ryggen är trasig, man klarar ju verkligen ingenting då 🙁

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: