Dark Mode Off / On
Doula

Doula – Vart stolt över din livmoder!

52 Comments

  1. Helt rätt, vi borde skryta mer om våra fenomenala kroppar som klarar av att utföra fantastiska saker.

    sv: ja folk är verkligen giriga. Kompisen lade ut en jättefin barnvagn till försäljning och folk svarade med att pruta halva priset och kräva hemleverans. Folk verkar tro att dom gör en en tjänst om dom köper och inte tvärtom. :/

  2. Oh så sant så sant!

    Sv: Det är nog som du säger! Skönt att höra att du med har barnen hemma vid sjukdom. Förstås inte när det är skolplikt. Men vet på arbetet att barn kommit med när föräldern varit hemma o KRÄKTS! Jaaa… alla är vi ju olika som sagt…
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: