Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Nordicfeel – Testar ny hårdvårdserie.

001

Nordicfeel har gett mig äran att vara en av de bloggare som får testa Intergro för håret och utvärdera denna produkt. Det ska bli så himla roligt, första intrycket är ju att jag fullkomligt älskar förpackningarna, alltså kolla GULD! Det känns så galet lyxigt, det här ska bli så spännande. Jag har gjort en unboxing-video som jag ska lägga ut på Youtube strax, där ni får se när jag öppnar paketet och mitt första intryck. Hittills, utan att ens testat dem är jag helt galet nyfiken!

009

24 Comments

  1. Va kul att få testa nya produkter och håller med de var riktigt fina, snyggt att ha framme också =)

    Tack snälla du för det du skrev, fina du <3

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa