Dark Mode Off / On
Reklam

Nordicfeel – Testar ny hårdvårdserie.

001

Nordicfeel har gett mig äran att vara en av de bloggare som får testa Intergro för håret och utvärdera denna produkt. Det ska bli så himla roligt, första intrycket är ju att jag fullkomligt älskar förpackningarna, alltså kolla GULD! Det känns så galet lyxigt, det här ska bli så spännande. Jag har gjort en unboxing-video som jag ska lägga ut på Youtube strax, där ni får se när jag öppnar paketet och mitt första intryck. Hittills, utan att ens testat dem är jag helt galet nyfiken!

009

24 Comments

  1. Va kul att få testa nya produkter och håller med de var riktigt fina, snyggt att ha framme också =)

    Tack snälla du för det du skrev, fina du <3

    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: