Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Medverkan i media

Jag medverkar i senaste numret av tidningen Mama. 

img_0766

Om du brukar läsa tidningen Mama har du möjlighet att läsa artikeln som jag fick förfrågan om att medverka i, jag ställde såklart upp. Samtidigt skrev jag mest på skoj en till artikel till tidningen som blev publicerad i samma tidning. Vilket sammanträffande, det var riktigt roligt så lägger ut båda.

59 Comments

    1. Artikeln som är med nu handlar om att tala om sex med barn, men min insändare var från en tid när jag var med tidigare i tidningen 2007, och den handlade om Williams pappa :).

  1. Men vad kul! Värsta kändisen ju! Dock läser jag ALDRIG mamma eller föräldratidningar… har försökt att köpa hem & läsa men ooooh, snark. Haha
    Kram

  2. Va spännande jag måste köpa tidningen och läsa såklart.. va kul att få vara med om en sådan sak och så passande att de du skrev kom med.. jättekul för dig..

    Kramar om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa