Lampor!

Vet ni vad jag är riktigt sugen på att handla just nu? Jo lampor, jag pratade med en kompis idag om just lampor. Det brukar vara så här för mig vissa perioder, att jag får lite extra intresse för något inom inredning. Just nu tycks det vara lampor, jag är lite sugen på en lampa att ha i mitt vardagsrumsfönster. På lampgallerian finns det ett stort utbud med lampor och jag blev förälskad i flera, egentligen skulle jag även vilja ha en ny lampa till mitt sovrum men jag tänker att man kanske ska försöka att dela upp köpen lite grann. Just lampgallerian verkar ganska prisvärda och har ett stort utbud och det gillar jag verkligen. Som det verkar just nu så kommer jag återvända dit och kika mer på deras fönsterlampor för jag vill verkligen ljusa upp mitt vardagsrum, och det gör i alla fall jag gärna med lampor i fönstren.

Inlägget är sponsrat.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: