När jag fyllde år fick jag bland annat denna fina Älva av min mamma. Tyckte hon passade bra tillsammans med mina blommor från Ikea. Visst är hon söt? Något ni kanske inte vet är att jag älskar Älvor, och har en tatuerad på ryggen.


Jag fick även denna fina mamma och son av mamma. Jag ser mig och William där! Även om han är nästan i min längd numera!

60 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: