Reklam

TV och sånt.

Tycker ni det är roligt att uppgradera er i hemmet med olika teknikvaror. Jag tycker det är jättekul, i helgen ska William till Björn och se på Star Wars med några kompisar. Eftersom Björns vardagsrum är bättre i den avsikten så ville såklart sonen dit. Dessutom är tv:n större där och nyare. Ibland känner jag sug efter att köpa en ny tv själv, det är ju alltid roligt med nytt och just när det kommer till teknikvaror går ju tiden väldigt fort framåt. En tv idag som bara är något år gammal har inte alls samma teknik som en äldre tv. Om man ska köpa en ny tv. Känns det ju ganska viktigt att den är billig, jag har nämligen inte så jättestort intresse av att lägga massor med extra pengar på en tv. Det är nästan kravet, men jag vill samtidigt ha kvalité idag när man köper sånt här kollar nog dem flesta efter det billigaste alternativet och ibland väntar man till och med in rätt tidpunkt för ett köp. Det här känner nog inte bara tv-apparater utan även annan media-utrustning. Så konstigt är det väl inte egentligen eftersom utbudet idag är mycket större än för bara tio år sedan. Jag minns själv när begreppet platt-tv kom och man nog aldrig trodde att man skulle ha råd med en. Idag har min tv både HD och 3D-funktion och det trodde jag aldrig för tio år sedan att jag skulle ha. Vem trodde det? Fanns det ens en tanke på sådant, bara grejen kändes lyx. Jag minns när Björn köpte sin första “platt-tv” och hur lyxigt det kändes mot min dunderklump jag hade då. Den här tekniken går framåt, och jag undrar hur framtidens tv kommer att se ut. Jag undrar även kring om vi ens kommer ha tv som idag? Nu när alla har lättare att få tag på filmer på nätet, är det frågan om vi kommer ha en stor dator istället för tv. Vad tror ni?

 

Sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: