Idag är en ny dag.

img_0494Bild från början av januari.
Men mannagrynsgröt alltså. <3

Så var det då en ny arbetsvecka och eleverna var väldigt taggade idag, det är alltid roligt att komma tillbaka efter lov eftersom eleverna är så positiva. Något annat som är kul är att det just nu kommer massor med roliga böcker till jobbet som jag beställt gratis från olika läromedelsföretag. Det är jättekul och man kan bläddra och undersöka om det är något för en själv att beställa. På det viset är det här jobbet en dröm, jag älskar böcker och jag älskar att bläddra i saker.

Efter jobbet idag åkte jag hem och tittade på Once upon a time. Jag älskar den serien, så himla spännande nu också. Ska inte lämna massor med spoilers men jag hoppas att Hook kommer snart, saknar honom. Det var även kul att en gammal favorit dök upp även om han inte befinner sig i underjorden. Förresten var det kul att se Hades, jag har alltid gillat mytologi och är väldigt svag för den grekiska varianten.

Jag lagade middagen idag också, och efter den åkte vi till Kniva. Jag lekte med Siven en stund och hälsade på Harry. Strax ska jag läsa lite Harry Potter för William och sedan ska jag nog sova. Har lite små saker att uträtta först, men det får fixas snart!

Hoppas ni haft en fin dag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Idag är en ny dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: