Visauppskattning.se

Inlägget är ett samarbete.

Vet ni vad jag fick hem i veckan? Jo ett påskägg! Redan kanske ni tänker? Men det är ju alltid uppskattat med påskägg och godis inte sant? Det kändes lite som julafton när jag öppnade paketet, i låg denna fina svarta låda med fint snöre och en söt liten fjäder. Minns när känslan när man var barn och öppnade påskäggen? Den känslan uppenbarade sig när jag öppnade detta paket fullt med godis! Förstår ni godis? Jag som älskar godis, godiset är så där fint inplastat och är i marmeladkonfekt! Jag älskar sånt, på marknader är det något jag högt prioriterar att handla.
Företaget som säljer dessa heter Visauppskattning, och  det känns som en stor ära att jag fått testa detta. Det här är ju perfekta födelsedagspresenter, julklappar och annat, och de har även gåvokort om man hellre ger det som present.
Visa uppskattning har flera olika presenter och massor med roliga saker. Det är prisvärt, och ska jag vara helt ärlig kommer jag handla härifrån under året. Det här är ju perfekta födelsedagspresenter, julklappar och annat. För vem vill inte bli uppskattad då och då? Har ni inte besökt sidan tidigare, så gör det nu!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Visauppskattning.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: