Böckerna från idag.

img_0953-2

Hittade dessa att ta hem idag som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Efter att ha kikat igenom dessa blev jag verkligen lite smått förälskad. Nu har jag ingen årskurs 4, men om jag skulle ha det tror jag dessa skulle vara väldigt bra. Dem tar upp så mycket mer än bara ämnet svenska, böckerna är nyutgivna och jag testade dem genom Natur & kulturÄr du lärare som arbetar på en skola kan du testa dem själv med. Så det var dagens lilla lärartips.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Böckerna från idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: