#SkitKvinnorHör

img_0408

Såg denna artikeln under hashtagg #skitKvinnorhör på tidningen mamas dem delade den på Internationella Kvinnodagen men jag kan lika gärna sprida den nu. Jag läste nämligen precis under kommentarerna på Youtube där en kvinna blir förbannad. Det lät inte vänta sig med kommentarer som “Jävla feminist”, “Typiskt feminister att bli så arga”. Jag kände bara hur jag ville kräkas, kräkas på hela grejen att vi kvinnor inte ska få ha känslor. Varför blir kvinnors humör så ofta nedvärderat och fjantat med, har du mens? Varför är du så sur? Det är typiskt kvinnor att snacka skit.
Samtidigt som jag vet att killar snackar massa skit om varandra med, men skillnaden är förstås att dem kommer undan med saken. Jag blir så trött på att du alltid kan säga massa skit om och till kvinnor. Det är inte okej!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

34 thoughts on “#SkitKvinnorHör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: