Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Ny youtube-video: Jag och William testar amerikanskt godis.

30 Comments

  1. Så himla kul video 🙂 Jag älskar skittles men jag håller med dig om Rasberry smaken.. Haha inte den godaste av dom.

    Svar: söker allt i stort sett men mest skola och äldrevård. Skola är detta jag ska börja på imorgon och äldrevård är det som dom ringde om i fredags. Hemna har jag timvik inom äldrevården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.