Brukar ni besöka lekland? Eller har ni besökt lekland någon gång? När William var yngre öppnade ett här i stan och där var vi en del under den tiden. Jag upptäckte nämligen att det var en ganska enkel aktivitet för att roa barn på. Jag brukade även träffa andra med barn där så det blev ett perfekt tillfälle för lek. Jag brukade såklart närvara med William och hålla ögonen på honom, men något jag upptäckte med tiden var att det var ganska ovanligt. Många vårdnadshavare satt hellre och drack kaffe och ungar slogs och ramlade. Det var läskigt att se, jag tänker väl spontant att tar man med sina barn på lekland är man där för att leka med sina barn.

Hur som helst så tycker jag detta är en väldigt rolig aktivitet, det finns några städer som tagit till sig av lekland och av alla aktiviteter man kan göra som en dagsutflykt eller aktivitet under semestern är detta en bra idé. I Stockholm finns det Lek&Bus och nu när jag googlar runt på semester hamnade jag där, och kom tillbaka i minnet av när William var yngre. Det var väldigt tacksamt med sånt här då. Jag tänker att det är ett perfekt tillfälle att låta barnen ha roligt. För det är ju en del av semestern, att låta barnen roa sig.

Sponsrat inlägg.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: