Köra bil.

Har du körkort? Håller du på att ta körkortet, eller vill du ha körkort? Jag tog körkort 2007, jag minns den dagen som igår. Det var snöoväder och jag kände att jag lär nog kugga mig. Lyckan när jag blev godkänd på körprovet och fick den där lappen var obeskrivligt underbar! Jag riktigt hoppade därifrån ut i bilen till Björn och William. Det var mitt körkortet, det var en befrielse. För er som är mitt uppe i att ta körkort vill jag tipsa om sidan Körkortsskolan som är först i Sverige med att erbjuda videolektioner inför teorin på nätet. Hur smart verkar inte detta? Jag tror att detta underlättar inför dagen när du ska göra teoriprov och det låter ju jättebra. Har ni använt denna tjänst? Hört talas om sidan? Kanske just detta är något för dig?

Sponsrat inlägg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Köra bil.

 • 17 mars, 2016 at 22:19
  Permalink

  Jag tog mitt körkort i oktober 2006. Så har haft det snart i 10 år så ett kort ska förnyas snart.
  Linda recently posted..Torsdag

  Reply
  • 18 mars, 2016 at 10:00
   Permalink

   Härligt :). Jag har redan förnyat mitt. Gjorde det i oktober 2014, jag la till två mellannamn så då behövde jag ju nytt :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: