img_1038

Jag gick och la mig nio igår kväll. NIO, jag slocknade och sov och när jag vaknade i vanlig tid blev jag nästintill lite deppad av vetskapen om att det redan var morgon. Det kom som en lite chock, för i huvudet hade jag behövt mer sömn. Men så är det ibland, imorgon är det i alla fall fredag och min lediga dag. Jag ska fixa naglarna och har även tänkt ta mig promenader i helgen. Jag har även lovat William att vi ska äta våfflor i helgen. Våffeldagen infaller lite knasigt i år mitt i påsken, men det ska nog gå och fixa ändå tror ni inte? Jag känner mig dålig på detta med bloggandet just nu, det stressar att jag denna vecka sovit mer än jag varit vaken. Den vakna tiden jag haft, har gått åt till jobb och familjen. Eftersom jag vill skriva för min egen skull blir det en form av stress när jag inte gör det. Samtidigt vet jag hur jag fungerar kring den här årstiden, jag blir alltid väldigt trött och det är ganska jobbigt när jag tänker på det.

Kanske det blir lite förändring nu när jag får påsklov om några dagar? Jag hoppas på det, igår fick jag i alla fall hem ett nytt nummer av Djurensrätt och det är såklart himla roligt!

Hoppas ni har en fin torsdagskväll!

24 kommentarer

  1. skönt att du är ledig imorgon och vad härligt att du ska fixa naglarna 🙂

    sv; kul att du tycker det! 🙂 jag älskar sarah. tycker att det är jättekul att hon är ellos ansikte utåt 🙂

  2. Jag tycker det är super skönt att gå och lägga mig tidigt och gör det ofta när C jobbar borta !
    Mmm… våfflor, det var länge sedan !!

  3. Skönt med en ledig fredag! Våfflor som är så gott, det går nog att fixa till det någon dag fast det blir under påsken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa