001

Mina lediga fredagar är favoritdagen när det kommer till frukostar. Det är ljust på morgonen och när man sätter sig vid frukostbordet hinner man prata om allt mellan himmel och jord. Att äta i lugn och ro, att dricka en kopp med te. Jag köpte jordgubbar igår som jag nu tog som en del av min frukost.

En sak med frukostar, har ni tänkt på att dem oftast både smakar godare och ser godare ut hos andra? Att det är mycket mysigare att sitta hemma hos någon annan och äta frukost? Även om det kan vara mysigt hemma som idag blir det ändå speciellt med känslan av att äta hos andra.

Idag blir det att fixa naglarna vid elva, möta William efter skolan och sedan ska jag ta dagen som den kommer.

Relaterade etiketter:

20 kommentarer

  1. Ja men det är något speciellt att äta frukost hos andra. Jag älskar att göra det, hemma äter jag knappt frukost då jag tycker det är så tråkigt.

  2. Jag älskar att äta frukost hemma hos andra haha!
    När jag ska ta kort på vad jag äter så ser det alltid så himla tråkigt ut. Du ser ju ut att ha fått till det riktigt mysigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa