Tält

Varje år och kanske framförallt varje sommar börjar jag smått kolla runt efter roliga saker att göra på semestern. Något jag skulle vilja testa är att campa, det här visste ni förmodligen inte om men varje sommar kollar jag efter husvagn. Det här låter nog ganska långsökt men jag skulle verkligen vilja ha en husvagn och åka med till roliga platser. Kanske för att ha bostad på diverse crusingar under sommaren. På sommaren brukar vi ofta ta en resa till Rullsand, där brukar jag titta på alla som campar och det ser så roligt ut. Jag hittade en sida som säljer produkter för campingresor, där finns allt som man kan tänkas behöva och jag tyckte fliken mest för barn var väldigt rolig. Där fanns såna där härligt små underhållande saker som man kan köpa till barnen i familjen och du kommer då att veta att barnen kommer vara roade under semester. På sidan finns det även tält, när jag var tonåring brukade jag och min vän Anna ha som tradition att tälta varje sommar. Då köpte vi massor med chips och godis, la oss i tältet och fnissade och skrattade hela natten lång. Den absolut första gången var även Christin med, den gången kanske är mest minnesvärd eftersom vi beslutade oss för att tälta strax innan elva på kvällen, köpte pommes på centralkiosken i Orsa och massor med godis. Jag råkade poppa popcorn med plasten på och tältningen resulterade i massor med skratt och ett kvarter som fick vara vakna hela natten. Kanske började mitt intresse för att campa redan här? Det är så fritt att slå upp ett tält, eller köpa lite camping tillbehör och ha trevligt tillsammans. Det brukar visserligen finnas mygg, men vad gör det när man har trevligt tillsammans? Sådana gånger är tält, leksaker för barn att ett glatt humör allt. Tänk att mycket till detta går att handla?!

 

Sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: