Dark Mode Off / On
Läraryrket

Tisdag – Lönesamtal och en trötthet.

010

Idag hade jag lönesamtal, det gick snabbt och var väl ungefär väntat. Det kändes bra efteråt, har inte så mycket att säga om saken egentligen men skriver det i alla fall. Efter lönesamtalet hade jag lektion med eleverna och när dem gick hem tog jag bussen hemåt. William var nämligen hemma från skolan idag, han hade jätteont i benet där han blev sydd efter olyckan jag skrev om i söndags. Gick till skolan för att sedan återvända hem, så jag tog ut två timmar vab, det är bra att han klarar sig mer själv hemma.

När jag kom hem pratade jag med en kollega, försökte att ringa till Skatteverket men kom inte fram. Får se om jag får försöka ringa under påsklovet. Annars är det inte så mycket som händer här hemma. Tänkte gå och lägga mig, behöver sova då jag sovit jättedåligt natten tills idag.

Glömde skriva igår då jag var så deppad att William fick sin tandställning igår, helt nytt för mig med sånt. Jag har aldrig behövt tandställning eftersom mina varit raka och att jag haft ”rätt” med allt. William har dock överbett så det måste regleras i vad tandläkaren tror cirka ett år.

Nej nu blir det sängen, jag har svarat på kommentarer och funderar lite.

36 Comments

 1. Jag har utvecklingssamtal och lönesamtal imorgon jag.
  Ja vi är annorlunda lite titt som tätt här hemma så här blir det fler än 1 dag per år.

 2. Mycket på en gång för både dig/er och sonen. Vet hur nervös jag var i början när jag fick tandställning. Säg till honom att den där tråden kommer sitta där tills tandläkaren tar bort den, idag är det så väl utvecklat att det där limmet håller hela året. (han kan till och med äta knäckebröd, och för mig funkade det fint med äpple och Dumle också).

  Är så ibland. Idag är likadant, inte mycket vettigt gjort kan jag ju säga.
  Hur fortsatte din dag?
  kramar

 3. Hoppas du blir både gladare å piggare nu vid påsk =)… men ibland får man ju lov att inte alltid vara på topp! Ta hand om er och GLAD PÅSK, kramar <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: