Tisdag – Lönesamtal och en trötthet.

010

Idag hade jag lönesamtal, det gick snabbt och var väl ungefär väntat. Det kändes bra efteråt, har inte så mycket att säga om saken egentligen men skriver det i alla fall. Efter lönesamtalet hade jag lektion med eleverna och när dem gick hem tog jag bussen hemåt. William var nämligen hemma från skolan idag, han hade jätteont i benet där han blev sydd efter olyckan jag skrev om i söndags. Gick till skolan för att sedan återvända hem, så jag tog ut två timmar vab, det är bra att han klarar sig mer själv hemma.

När jag kom hem pratade jag med en kollega, försökte att ringa till Skatteverket men kom inte fram. Får se om jag får försöka ringa under påsklovet. Annars är det inte så mycket som händer här hemma. Tänkte gå och lägga mig, behöver sova då jag sovit jättedåligt natten tills idag.

Glömde skriva igår då jag var så deppad att William fick sin tandställning igår, helt nytt för mig med sånt. Jag har aldrig behövt tandställning eftersom mina varit raka och att jag haft “rätt” med allt. William har dock överbett så det måste regleras i vad tandläkaren tror cirka ett år.

Nej nu blir det sängen, jag har svarat på kommentarer och funderar lite.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Tisdag – Lönesamtal och en trötthet.

 • 22 mars, 2016 at 21:35
  Permalink

  Jag har utvecklingssamtal och lönesamtal imorgon jag.
  Ja vi är annorlunda lite titt som tätt här hemma så här blir det fler än 1 dag per år.
  Linda recently posted..Planer

  Reply
 • 22 mars, 2016 at 21:48
  Permalink

  Jag hade också tandställning när jag var liten och det är bättre att ha det då istället för i vuxen ålder! Kram
  Netti Starby recently posted..Inför Påsken

  Reply
 • 22 mars, 2016 at 21:59
  Permalink

  Mycket på en gång för både dig/er och sonen. Vet hur nervös jag var i början när jag fick tandställning. Säg till honom att den där tråden kommer sitta där tills tandläkaren tar bort den, idag är det så väl utvecklat att det där limmet håller hela året. (han kan till och med äta knäckebröd, och för mig funkade det fint med äpple och Dumle också).

  Är så ibland. Idag är likadant, inte mycket vettigt gjort kan jag ju säga.
  Hur fortsatte din dag?
  kramar

  Reply
  • 28 mars, 2016 at 16:53
   Permalink

   Hans har inga trådar den är liksom som nedanför tänderna så han biter i den :). Han har överbett :).

   Reply
 • 22 mars, 2016 at 23:07
  Permalink

  Bra att han kan vara hemma och vila. 🙂 Och hoppas du får sova gott!

  Reply
 • 23 mars, 2016 at 08:56
  Permalink

  Hoppas att det kommer bli bra för honom med tandställningen! ^^ Sv: Vad roligt att du tycker det! ^^

  Reply
 • 23 mars, 2016 at 09:22
  Permalink

  Skönt att få tandställning nu, ett år går fort och tänderna blir ju jättefina =)

  Reply
  • 28 mars, 2016 at 16:55
   Permalink

   Absolut :). Fast är inte tänderna som är problemet utan ett överbett som ska rättas till :).

   Reply
 • 23 mars, 2016 at 09:47
  Permalink

  Åh det är jobbigt med tandställning, hade det i flera år 🙁

  Reply
 • 23 mars, 2016 at 11:02
  Permalink

  Hoppas du lyckades få några timmar sömn så du blir lite piggare! 🙂

  Reply
 • 23 mars, 2016 at 12:53
  Permalink

  ibland känns lönesamtalen inte så lönt och ha då potten redan är bestämt och alla få typ lika…

  ja han älskar badhuset 🙂

  Reply
  • 28 mars, 2016 at 16:34
   Permalink

   William har också överbett så har som en grej han har i på natten :).

   Reply
 • 23 mars, 2016 at 17:29
  Permalink

  Hoppas det går bra med tandställningen!

  Reply
 • 24 mars, 2016 at 20:23
  Permalink

  Hoppas du blir både gladare å piggare nu vid påsk =)… men ibland får man ju lov att inte alltid vara på topp! Ta hand om er och GLAD PÅSK, kramar <3

  Reply
 • 24 mars, 2016 at 22:12
  Permalink

  åh jag vill också ha lönesamtal med min chef. haha 😛

  sv; ja visst är outfiten snygg? 🙂

  Reply
  • 28 mars, 2016 at 16:38
   Permalink

   Du får det säkert :). Är en rättighet en gång per år :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: