Följde med Björn till Ingarvet och köpte lite böcker. Bland annat några Bland tomtar och troll, samlar på dem. Och sedan Amningsboken. Gillar verkligen att fynda och eftersom jag är doula och har tänkt bli hjälpmamma så passar detta bra som en liten bok för min hobby.

34 kommentarer

  1. Så roligt med nya böcker och ännu bättre när man kan fynda 🙂

    Sv ; ja de var några andra som också tyckte som dig, jag är bara i slutet av säsong 2, så får se vad jag tycker sen när jag kommit längre in i säsongerna 🙂

  2. Just böcker är ju så fint att fynda när man verkligen hittar någon man gått och klämt på tidigare eller verkligen är sugen på att läsa 🙂

  3. Tomtar och troll en underbar bok =) va kul de måste vara att få vara en doula och det är tur att ni finns. Båda gångerna när jag låg på förlossningen så var det ensamma mammor där som inte hade någon vid sida. Jag kände verkligen med dom, för jag tror att alla behöver någon vid sin sidan.. Så jag tycker du är helt underbar som gör det här.

    Kram fina<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: