Dark Mode Off / On
Reklam

Fastigheter.

Inlägget är ett samarbete.

Som jag skrev i veckan äger jag ovilligt en fastighet, eftersom det visade sig att vår advokat numera inte längre var aktiv i detta så står jag alltså här som delägare i något jag inte kan någonting om. Det det  så där kul, jag hade nog gärna sluppit detta men nu är det som det är. Såna här gånger skulle man gärna vilja vända sig någonstans och det är klart att man då funderar kring andra advokater som kanske kan hjälpa till. Jag tror det är viktigt att få rätt, någon som vet sin sak och kanske kan hjälpa till att få saker sålda. Som det ser ut nu så sitter jag här med något jag inte behöver men utan att veta vart jag ska vända mig. Jag har sagt till många de senaste dagarna att se till att få alla arv uppklarade innan det är försent. Så att man inte står där med en fastighet och ska ta hand om utan att kunna göra detta för dig. Nu med den här erfarenheten vill jag även säga att man ska var uppmärksam på sånt här så att man inte får en otrevlig överraskning. Om man trots detta råkar ut för samma dilemma som mig är det nog bra att så snabbt som möjligt vända sig en advokat som är specialist på just fastigheter. Det är nog bäst för dig så du slipper sitta som jag gör idag, förvirrad och ovetande om vad jag ska göra.

20 Comments

  1. Nämen gud vad jobbigt!! Fy vilken panik jag hade fått. Kan inte heller nånting om fastigheter eller något sånt. Var det något du hade ärvt alltså?
    Jag hoppas verkligen det löser sig och att du får den hjälp du behöver!

  2. Vad tråkigt. Jag är inte så insatt vad som hänt men borde inte en advokat kunna hjälpa dig att hitta svar på hur du ska göra?!

  3. Du skall vända dig till LRF konsult.De är specialister på jord-och skogsbruksfastigheter.De har jurister för sådant.Lycka till!

  4. Du är delägare alltså? Är det ingen som vill köpa ut din del i fastigheten då? Jag menar en fastighet är en bra investering – men vill du inte ha din del så finns det säkert någon som kan köpa ut dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: