001

Idag gick jag upp rätt tidigt mot föregående dagar. Jag gjorde en god frukost till mig och William, och vi satt sedan en stund och diskuterade livet och allt som händer och sker.
Han gick sedan till grannen och jag gick till Högskolan Dalarna för att träffa en kollega som befann sig där. Vi fikade och pratade, verkligen jättetrevligt att göra något en stund.

Om cirka en timme ska jag och William bege oss mot bussen, vi ska till Gamla Staberg för William ska sova hos Björns farmor i två nätter. Så för mig är dagen imorgon ganska oplanerad.

Jag provade förresten ett jättegott te nu på morgonen, Liptons Strawberry cheesecake te. Det var så himla gott, smakade som glass nästan. Så tipsar er som inte testat det att köpa. Blir favoriten helt klart!

 

22 kommentarer

    1. Absolut :). Jag började med att köpa domännamn och webbhotell, installerade sedan wordpress. Jag hade domän på blogg.se från början men ville ha wordpress då jag gillar det bättre. Eftersom
      jag kan sånt här har jag gjort allt själv. Brukar hjälpa människor med att installera och greja med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: