Dark Mode Off / On
Doula

Doula: Nystartad grupp på Facebook. Medvetet födande, kvinnans rätt att föda av egen kraft.


Jag vill verkligen rekommendera dig att gå med i denna grupp.  Här kommer du få forskning, källor och erfarenheter. Svar på dina frågor och peppning. Här finns på ett dygn både doulor och barnmorskor som finns där för dig och dina frågor. Bli medlem, för dig som är nyfiken. För dig som är gravid, för dig som är färdig med barnafödande. Du som snittats, eller har frågor du aldrig fick svar på. Välkommen till gruppen för dig!
Länk till gruppen.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: