Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Onsdag – Huvudvärk.

img_0845

Jag trodde nog i min enfald att min huvudvärk skulle bli mindre idag, så var dock inte fallet. Istället så vart den värre ju längre in på dagen tiden gick. Mot slutet av dagen trodde jag att huvudet skulle ta död på mig, den sitter i nacken och är helt galet jobbig, jag blir nästintill galen av detta.

Dagen gick väl i ett ganska stressigt tempo med så jag känner mig inte helt nöjd, det känns som allt är galet stressigt och ibland skulle jag verkligen vilja pausa lite i tiden. För det är ju livet som tickar med tiden. Det är verkligen inte kul, jag är helt slut på dagarna när jag kommer hem.

 

2 Comments

  1. Stress på huvudvärk är ingen go kombo… det ena kan ju rentav vara betingat av det andra… så, ta hand om dig, Madde!
    Hoppas iaf att det känns lite bättre idag!

    SV: Så du hade hört den innan ändå? Jag har fått för mig att den inte är sådär vansinnigt stor, men jo, jag gillar den 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: