Ny youtubevideo ute och min dag.

Den här dagen har jag hunnit med att se Game of thrones, Devious maids och sedan har jag även lämnat William på ett fotbollskalas hos en kompis. Dagen idag blev inte med så jättefint väder men dagen har ändå varit helt okej!

Det blir ett kort inlägg idag, men blir ju en dag imorgon också. Hoppas ni gillar videon! Följ mig gärna där, och lämna gärna era kanaler så jag kan följa er också!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Ny youtubevideo ute och min dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: