Den här dagen har jag hunnit med att se Game of thrones, Devious maids och sedan har jag även lämnat William på ett fotbollskalas hos en kompis. Dagen idag blev inte med så jättefint väder men dagen har ändå varit helt okej!

Det blir ett kort inlägg idag, men blir ju en dag imorgon också. Hoppas ni gillar videon! Följ mig gärna där, och lämna gärna era kanaler så jag kan följa er också!

42 kommentarer

  1. Haha tycker som William om att städa när man är ledig. Samtidigt så är det ju ett tillfälle att ta tag i städningen när man är ledig haha. Men kul att du tycker om att städa, jag däremot är inte så förtjust i det men när jag väl sätter igång så vill jag ha det skinande rent. Följer dig nu på youtube och som jag kommenterade där så tycker jag faktiskt du ska ha en house tour video 🙂

  2. Å så fin du är! Så perfekt att den där “trappmöbeln” passade på sin nya plats:) mina syskon hade en sådan (när jag bodde hemma) och den svalde mycket leksaker:)

  3. ja men det är ju verklign kul att ha fint i sitt förråd men tja alltså ja har oftast inte tid att göra det fint men nu efter flytten försöker ja lägga lite finare nu

    fin söndag rara du kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: