Tjejer kör bäst!

Jag körde Big Lake Run i år igen. För er som inte vet vad det är, så är det raggarbilar som åker ett varv runt Siljan. Det tar ungefär 8 timmar och man är aningen trött efteråt! Men kul är det? Vädret blev perfekt senare på dagen så man riktigt nöjt i kvällssolen. Sommar när den är som bäst! 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Tjejer kör bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: