007

008

010

011

I onsdags åkte vi till Säterdalen. William, Björn och Emma skulle gå en längre promenad med start därifrån och jag passade på att träffa en kollega som ska flytta till Norge. Men först så kikade vi i Säterdalen. Där hade dem gjort en utställning med tema rockasockorna och det var jättefint. Vi kikade och kolla på den, sedan gick vi och åt lite fika. Efter det gick vi mot fäboden, där passade min djurvän till son på att klappa djur och mysa in sig i djuren.

 

 

 

 

023

 

025

Alltså barn och djur, det finns ett alldeles speciellt band mellan barn och djur. Har ni tänkt på det ibland, hur djur nästan dras till barn och håller ögonen öppna för att få komma nära just barn.
Djur kan också vara väldigt beskyddande mot barn och samtidigt ömmar så för dem. Jag tycker väldigt mycket om djur själv, även om jag är allergisk. Man mår helt enkelt bra i själen av att träffa djuren.

020

021

Relaterade etiketter:

52 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa