Dark Mode Off / On
Semesterresor

Resan till Vemdalen och när vi befann oss där.

IMG_7817

IMG_7820

IMG_7824

Vi reste mot Vemdalen och resan dit bestod av mycket skog. William lyckades se en älg som jag tyvärr inte hann med att få ett fotografi på. Väl i Vemdalen tog vi in på camping och sedan så passade vi på att ha det trevligt. William och Björn började spela tennis, och sedan testade jag också en stund. Det var jättekul, jag bastade och William och Björn badade en stund. Sedan tog jag och Björn runt en timmes promenad ner till byn, och det var väldigt fint där. Jag kan absolut rekommendera Vemdalen för er som är sugna på att se lite fjäll och annat, campingen hade ett helt okej pris för en natt och personalen var trevliga.

10 Comments

  1. När du skriver om Vemdalen tänker jag på en tecknad film min dotter älskar som heter något med Horton elefanten. Och i den filmen finns det en pytteliten stad som heter Vemdalen där håriga figurer bor i. detta var lite långsökt Haha. härliga bilder och kul att ni tyckte om Vemdalen. vart ligger det någonstans föresten? kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: