Dark Mode Off / On
Reklam

Jag vill ge dig en liten gåva.

Ibland kommer såna där dagar när man skulle behöva visa någon speciell person uppskattning. Man tänker lite extra på en människa och vet att denna människa förtjänar något speciellt av dig. Det finns flera olika sätt att visa uppskattningen på, men ett fint sätt som jag uppskattar är gåvor. Jag har hittat gåvokort på nätet som har ett stort utbud med olika produkter. Bland annat såg jag inom dessa gåvokort att det fanns Rörstrands Mon amie som jag faktiskt samlar på, i min header ser ni både en liten skål och min tekopp med mönstret på. När jag såg att man kunde få gåvokort som man kan utnyttja på dessa blev jag så där ”åh:ig” kroppen. För är det något jag gillar är det både att ge och att få, att då ge någon ett kort där personen själv kan välja vad han eller hon vill ha känns ju väldigt bra faktiskt. Det är ju fint det där med att ge, jag tycker om att se människors glädje. Man ska uppskatta sina vänner och gåvor är nästan alltid uppskattat av människor, för visst är det något speciellt att ge bort något uppskattat? Denna sida var verkligen väldigt kul att besöka, och när jag fick chansen att skriva om den så gjorde jag det så klart. Kika in ni också, jag tror inte ni  kommer bli besvikna.

14 Comments

 1. Åhh säger jag – precis som du, jag tittade, fastnade på sidan, fanns massor där som jag kände jag vill ge till någon. Jag är som du, jag kan ibland känna just den där känslan att man vill ge någon speciell något lite extra. Och på den här sidan kom tanken flera gången – det skulle jag kunna den o det den ler
  Tack för att du delade sidan till oss andra.

  För finns det något bättre än att spontant ge något till någon som gör att dom får känna sig speciella? Och ja jag är dom du – tycker lika mycket om att få Ler

  sv:Ja det är väl bara lite synd att allt kommer samma helg Ler, men som alltid är det just ”Allt eller inget”. Kommer bli en hektisk helg med för lite sova… men vad gör det när man har trevligt..

  Men va skoj, vilken skola ska du plugga i???
  Jag bor nära, det är ”bara” ca 20 min resa (om man håller hastigheten ler) Och det blir ofta turer till Västerås, du vet IKEA osv.. Ler

  Ha en bra dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: