Fika på namnsdagen.


En av mina mellannamn är Sara, idag är det Sara så jag och William firade med lite fika på Ica Maxi, så himlans mysigt.

Min astma är dock inte lika mysig och promenaden till Maxi var skitjobbig och jag var helt slut när jag kom hem. Har dubblat upp medicinen så nu hoppas jag på förändring.

Ikväll sover William hos sin farmor, jag lagade middagen idag. Vi har tagit Citygross matkasse igen, riktigt bra mat och kul att testa lite nytt från vardagens matlagning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

62 thoughts on “Fika på namnsdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: