fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Fika på namnsdagen.


En av mina mellannamn är Sara, idag är det Sara så jag och William firade med lite fika på Ica Maxi, så himlans mysigt.

Min astma är dock inte lika mysig och promenaden till Maxi var skitjobbig och jag var helt slut när jag kom hem. Har dubblat upp medicinen så nu hoppas jag på förändring.

Ikväll sover William hos sin farmor, jag lagade middagen idag. Vi har tagit Citygross matkasse igen, riktigt bra mat och kul att testa lite nytt från vardagens matlagning.

Related Tags:

62 Comments

 1. Jag tycker namnsdagar är överskattade, är inte så mycket att fira, men fika är aldrig fel, så varför inte? 🙂

  Jag vill också testa någon matkasse, men sambon är skeptisk och tycker att det bara är massa konstigt i… jag håller inte med. 😛 haha

  SV: Haha ja, det tror jag nog att vi hade! Har sagt det tidigare, men du verkar ha en vettig släkt 😛 haha

 2. Grattis grattis till dig. Mysigt med en namnsdags fika 🙂

  Sv; ja, det är alltid trevligt med lite shopping! 😀

 3. Jättebra med matkassar! Jag har haft, men kunde inte alltid passa leveransen, så jag slutade….. Grattis på namnsdagen i efterskott!

 4. Åh vad mys med fika! Kul att köpa sån där matkasse. Det skulle jag med vilja göra men tycker det blir så dyrt när jag bor själv halva veckor då min sambo jobbar borta =)

 5. Åh jag lider med dig. Jag tycker min astma har blivit bättre den senaste tiden – men vissa fall så är den bedrövlig. När luften blir tung t.ex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: