Lunch på Sjövillan i Rättvik.

Vi åkte till Rättvik idag då William ville åka trampbåt i Siljan. Med sig hade han sin klasskompis. Det var jättekul och vi åkte i en timme, när vi klivit upp gick vi till Sjövillan för lunch. Det kan jag verkligen rekommendera om ni befinner er i Rättvik! Himlans gott och salladsbuffen var supergod! Dessutom var det galet mysigt där också.


Tyvärr började det åska och blixta så badet i Siljan grabbarna skulle göra fick dem ta i Hosjön i Falun istället.

Efter vi lämnat Williams kompis hemma hos sig åkte vi till Curb där jag handlade, det ska ni få se i ett annat inlägg. Vi åkte ner på stan och kikade. Sen blev det Willys, jag står för middagen idag så den är i ugnen. Nu ska jag kolla till den och äta, sedan blir det film och mys i soffan! Semester ni vet! ❤️

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

24 thoughts on “Lunch på Sjövillan i Rättvik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: