Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Lunch på Sjövillan i Rättvik.

Vi åkte till Rättvik idag då William ville åka trampbåt i Siljan. Med sig hade han sin klasskompis. Det var jättekul och vi åkte i en timme, när vi klivit upp gick vi till Sjövillan för lunch. Det kan jag verkligen rekommendera om ni befinner er i Rättvik! Himlans gott och salladsbuffen var supergod! Dessutom var det galet mysigt där också.


Tyvärr började det åska och blixta så badet i Siljan grabbarna skulle göra fick dem ta i Hosjön i Falun istället.

Efter vi lämnat Williams kompis hemma hos sig åkte vi till Curb där jag handlade, det ska ni få se i ett annat inlägg. Vi åkte ner på stan och kikade. Sen blev det Willys, jag står för middagen idag så den är i ugnen. Nu ska jag kolla till den och äta, sedan blir det film och mys i soffan! Semester ni vet! ❤️

Related Tags:

24 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: