Idag ska jag ner på crusingen. Inte för att köra som jag brukar utan för att kika på bilar. Blir säkert kul, och ännu en gång är jag oklädd för crusing. Andra år har jag älskat att göra något extra men inte i år. I år är jag ganska opepp på allt känns det som, tyvärr men så är det. 

Hur som helst ser jag ut så här idag. 

Relaterade etiketter:

20 kommentarer

  1. Äsch då, du ser så bra ut till en sådan här crusing dag hehe! 😀
    Förresten såg jag ditt gästinlägg på daysbyjohanna. Riktigt kul att läsa! 🙂

    Sv; det är det verkligen. Håller helt med dig. Det var dem jag kunde komma på som alltid går på sexan haha. Min favorit kanal 😉

  2. Blir säkert jättetrevligt och vad jag kan se av din outfit så tycker jag inte det räknas som oklätt heller…ser fint ut!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa