Crusing i Falun idag.

Idag ska jag ner på crusingen. Inte för att köra som jag brukar utan för att kika på bilar. Blir säkert kul, och ännu en gång är jag oklädd för crusing. Andra år har jag älskat att göra något extra men inte i år. I år är jag ganska opepp på allt känns det som, tyvärr men så är det. 

Hur som helst ser jag ut så här idag. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Crusing i Falun idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: