Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Falu cruisingen 2016.

img_2077

img_2080

Igår var det Falu cruising för detta året, och värmen var helt galet ljuvlig! Vi gick ner på stan och ställde oss. Williams faster och farfar skulle möta upp William där då han skulle sova där under natten, så vi möttes upp och kikade på bilarna en stund. Jag fick några foton på mig och William tillsammans. Det händer typ aldrig numera, han vill ha sin frihet och jag får fråga först. Säger han nej så respekterar jag så klart den saken. En lite notis mitt i, så jag inte glömmer bort det, ser ni halsbandet med en vit dalahäst jag har på mig? Den fick jag helt oväntat av William i förrgår! Hur fin är den inte? Sådan är William, man kan få en liten oväntad present då och då, min älskade unge. Tänk att han fyller tolv om två månader och sex ynka dagar! Han börjar växa om mig nu, det är tjugo ynka år emellan oss och snart är han längre än mig. Det går fort, och ibland vill jag stoppa tiden för en stund. Att vara mamma, och att vara det åt honom är en otroligt fin gåva!

img_2083

img_2086

Björn kompis Danne ringde och frågade om vi ville åka med ett varv, och det ville vi så klart. William var helimponerad och han satt och roade sig bak en stund, dock ville han fram så vips satt han i framsätet. Det var någon spydig gubbe på Gruvgatan som skrek åt William: ”Ska inte du hem och lägga dig snart?”, då gav William honom svar på tal ”Nej, jag tänkte köra åtta timmar till”, jag började skratta och lika gjorde ett helt gäng som satt bredvid den där gubben. Han gubben blev knäpptyst och en kvinna sa; ”DU det där var bra sagt, där fick han så han tål”. Gubben lipade åt William sen, men William fick till det bra där.

Vi åkte vidare utanför cruisingledet en sväng och alltså jag och mitt hår! Var tvungen att ta en bild! Det bara flög runt! Haha, jag och mycket hår liksom!

img_2088

img_2089

Vi lämnade av William och Emma (Björns syster och Williams faster) på stan och gick sedan för att leta upp en plats att äta på. Det var typ fullt överallt men vi gick in på Rådhusgården som hade öppet. Där handlade jag den dyraste middag jag någonsin ätit ute. Jag får erkänna att jag oftast inte unnar mig dyr mat, men det gjorde jag nu. Det var musslor, räkor, lax och sötpotatisstrips. Till det fick man tre olika såser och sallad. Jag var galet mätt efteråt och om jag kan rekommendera denna rätt? Det kan jag, det var bland det godaste jag ätit i mitt liv!

Jag provade även en Hawaiiansk öl till maten, och den var riktigt god. Så den kan jag rekommendera också. Efter maten gick vi mot Gruvgatan igen.

img_2101

img_2091

Bilderna är förskräckliga nattetid, detta är med Iphonen och jag avskyr att fotografera med den på kvällar. Det är inte alls samma som när man tar sin systemkamera men ni får se dessa ändå.
Raggarklubben här i stan hade ordnat en plats på Ingarvet för burnout men det struntade folk i under kvällen sen. Det luktar galet gott tycker jag när man står och känner doften av röken från bilarna, det är väl något man gillar när man tycker det är kul med gamla bilar kanske?
En bil lämnade kvar lite rester av hjulen så där låg den kvar och rökte en bra stund på asfalten.

img_2092

img_2102

Efteråt gick vi hem mot Björn, vi letade Pokemon som typ alla andra och jag fick några efter vägen. Ganska trevligt är det ju den här lilla saken med Pokemons, jag är faktiskt ganska fast även om jag inte berättat om det tidigare än idag i bloggen.

30 Comments

 1. Låter som ni haft det bra! 🙂
  Kul se bilder på er tillsammans, fina 🙂

  Sv: Trist att höra att du inte heller mår så bra :/
  Vi får försöka kämpa på<3

 2. Det låter som ett kul super kul event speciellt att ni fick åka ett varv :)Älskar den bilden där ditt hår flyger, det ser så härligt ut 🙂

 3. Hejsan
  Jätte fina bilder på dig och din son.
  Visst är det tokigt att ens barn växer och snabbt går det, ibland ville jag stanna klockan , bara för att få ha mina barn små igen.
  Men nu har jag ju tre barnbarn så de myser och gosar jag med, men tiden bara springer iväg.
  Ser att ni haft det jätte mysigt.
  Jätte trevligt som vanligt att läsa din blogg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: