Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Dagens lunch på Sawanee.

img_2105

Tog med Björn ner på Sawanne och lunchade idag. Det blev några sushi, lite thaimat och riktigt gott var det.

Vi gick hemifrån honom och letade Pokemon efter vägen. Jag fångade en hel hög idag, sprang runt på stan tillsammans med Björn, barn och andra vuxna. Det här är en riktigt bra sak för motion och roligt är det också!

Related Tags:

4 Comments

  1. Haha, så du har fastnat i spelet nu? 😛
    Jag tror också det är en bra grej. Det finns så klart negativa aspekter av det också, men jag tror de positiva väger över och där tror jag framförallt att man får vardagsmotion på köpet, att man får se platser i både ens egen stad och andra stätder som man kanske inte hade sett annars och att vi svenskar öppnar oss mer och börjar pratat med varandra är de tre största fördelarna 🙂

    SV: ja det ska verkligen bli spännande! Lär bli en väldigt tuff säsong, men den här gången ska vi hålla oss kvar! 🙂

    1. Absolut tror också på det där :). Sen kommer man ju ut och går omvägar det gillar jag :). Fastnat vet jag inte, men gör när jag kommer ihåg 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: