Dark Mode Off / On
Porslin

En fin kanna av märket Mon amie.

IMG_8077

Jag vet inte om ni märkt det, men jag har en liten kärlek till Mon amie. Egentligen föll jag pladask när jag var med min vän Lisa till Pelle P här i stan och hon visade att hon börjat samla på dessa.
När jag sedan föll för ett erbjudande i någon tidning där man kunde få två små skålar köpte jag dessa först för att jag tänkte sälja dem vidare. Men så direkt när dessa små söta skålar var jag såld. Jag insåg att någon försäljning aldrig kommer att ske men att samling kommer det att bli. I vintras bjöd Lisa mig på te i sina te-koppar och strax efteråt gjorde jag en egen beställning. Man skulle kunna tro att jag är en copycat fast jag och Lisa är väldigt lika när det kommer till saker.

IMG_8078

Gillar jag något brukar hon gilla det och vice versa, man brukar ju säga att Great minds thinks alike så det borde ju gälla oss två. Lisa är i alla fall en sån vän jag är otroligt tacksam över att ha fått äran att lära känna, och jag är glad över att finna en så vän som henne.

Hur som haver kom denna fina kanna hem till mig! Jag är så förälskad man bara kan bli. Denna ska få servera goda trycker här hemma, och jag ser redan framför mig hur jag i höst plockar fram denna med lite vatten i. För är det någon dryck jag älskar, så är det vatten.

 

IMG_8079

56 Comments

  1. Vad fin! Mönstret är lite gammaldags för min smak men det påminner mig om barndomen. Vet inte vem det var som hade något liknande 🙂

  2. Åh vad fin! Jag känner igen mönstret, för mig att min killes mamma nyligen köpte en servett i detta mönster och likadant så känner jag av mönstret från ett annat ställe! 🙂

    Sv; nej, det är faktiskt så. Jag är inte helt imponerad utav filmen heller. Som sagt tycker jag att ska man ta upp och göra en sådan här film, då ska man göra den ordentligt. Inte riktigt sådär som dem gjorde den. Dem hade kunnat göra den så mycket bättre!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: