En dag på Parkbadet i Sandviken.

IMG_8012

Igår så åkte vi till Sandviken. William ville absolut testa äventyrsbad, något jag aldrig tidigare gjort och inte han heller. Så jag, Björn och William åkte dit och spenderade tre timmar i bassängerna. Vi badade, simmade, hoppade i vågorna. Åkte i vattenrutschkana och skrattade en del, jag brukar ogärna bada men det var faktiskt väldigt roligt att bada igår och verkligen något som jag så här efteråt uppskattade mer än vad jag trodde att jag skulle göra.

Vi hade det trevligt och efteråt åkte vi till Valbo och åt lite sen lunch på Ikea. Björn shoppade även lite och sedan spanade vi runt på lite olika affärer, efteråt åkte vi tillbaka till Falun. William hade lagat en chiligryta dagen innan som han bjöd på och den var jättegod. Jag sov över hos Björn inatt, men har sovit sisådär. Hade restless legs under natten och har sovit dåligt hela sommaren.

Nu hör jag att tvättmaskinen är klar, jag ska plocka ur den tvätten och fylla på med ny. Jag bokade ganska nyss in oss på en camping också, vi ska dra iväg med husvagnen snart igen och jag hoppas att det ska bli roligt och trevligt. Jag skriver väl när vi åker så får ni följa med lite bilder, men det är några dagar kvar tills vi reser.

IMG_7862

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

72 thoughts on “En dag på Parkbadet i Sandviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: