Dark Mode Off / On
Sjukdomar Skelettinfektion Tweenieåldern

När du blev sjuk, för ett år sedan på sjukhuset.

IMG_4845.JPG

IMG_4849.JPG

För ett år sedan hade vi legat på barnkliniken i ett dygn. Jag förstod inte vad som var fel mer än att du var dålig. Du hade så hög feber och du var inte dig själv, du hade antibiotika i din hand och var blek som ett lik. Till mig sa dem att du hade en skelettinfektion, du kunde inte stödja dig på benen. Vi fick skjutsa dig i rullstol och du blev arg för ingenting. Du ville ogärna äta, men glass gick bra en stund. Jag minns hur maktlös jag kände mig där på avdelningen och hur jag bara ville ha tillbaka dig igen min älskade unge. En vecka befann vi oss där, det var varmt ute hela den veckan. Du kom hem med kryckor och antibiotika, ett år.

IMG_4820.JPG

Ett år går så snabbt, tiden har en förmåga att förändra oss. Men samtidigt har tiden en förmåga att spara våra minnen djup inom oss. Just nu minns jag den där känslan jag kände för ett år sedan, oron, rädslan och kärleken. Att se sitt barn sjukt är inget man som förälder vill uppleva. Man vill bara ta sjukdomen och stoppa i sin egen kropp. Ett år, ett år av minnen, ett år av liv.

IMG_4827.JPG

IMG_4838.JPG

 

71 Comments

 1. Erfarenheter man själv utvecklas av – på ett sätt är det aldrig fel med erfarenheter – men vissa, som att ens barn är sjuka, är man gärna utan.

  Skönt att det nu är ett minne….

  Kram

 2. Asså va roligt! Vart ska ni :)?
  Fy va synd om din pojk! Hoppas han är bra nu 🙂 de e verkligen de jobbigaste av allt att se sitt barn sjukt. Kram! 🙂

 3. Hejsan
  Tråkigt när ens barn blir sjuka, det gör så ont i mamma hjärtat , vilken tur att han tillfrisknade snabbt, det gör alltid ont i mamma hjärtat när ens barn är sjuka, eller de har det jobbigt.
  Tackar för din fina blogg

 4. Nej fy, kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara att vara förälder när ens barn blir sjukt <3

 5. Visst är man maktlös som förälder. Det är det värsta som kan drabba en när sitt barn blir sjuk. Hoppas att din fina son mår bra idag??Kram

 6. Stor kram. Och jag håller med dig om att man som
  Förälder aldrig vill se sitt barn sjukt och gärna tar alla sjukdomar ifrån dem. Trevlig vecka

 7. Usch vad hemskt… Nu har ju inte jag några egna barn, så jag vet inte, men det måste vara typ bland det värsta, för att inte säga det värsta, man kan vara med om… Skönt att det gick vägen iaf!!!

  SV: Tack Madde! Använd den inspirationen till att komma igång med din egen träning. jag peppar dig gärna om du vill det 🙂

 8. oj vad va det som hände med lilla vännen ? usch finns inget som man är så orolig för som sina barn

  hoppas ni har det skönt i husvagnen nu då i gävle dä är det fint o där finns brynäs som vi hejar på =)

  fuskigt att ni har sol vi har tom haft regn här o nu är det bara 11 gr på kvällen usch kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: