Inlägget är i samarbete med Wegot.

Det är ingen hemlighet att just inredning och möbler är något jag tycker mycket om. Det är heller ingen hemlighet att det nästan börjar ta stopp på utrymmen för möbler i mitt hem. Men än finns det lite plats kvar för nya saker. En sak jag gärna skulle vilja ha är ett lite smalare vitrinskåp att ställa i min hall för att förvara jobb och studierelaterade böcker och annat i.

Jag har hittat ut ett jättefint vitrinskåp på Wegot som heter Genarp och skulle passa perfekt för just det ändamålet. Skåpet är vitt vilket jag tycker om, det skulle smälta in med resten av de möbler jag har i hallen. Den är hyllplan som skulle passa perfekt och så är det smalt vilket gör att det skulle få plats perfekt bredvid mitt skrivbord som står i just den här hallen. För er som funderar om hallen är samma plats som jag tar av mig ytterkläderna på så får jag berätta att jag har två hallar i mitt hem. Den ena som är i anknytning till ytterdörren, och sedan den andra som är i anknytning till sovrum, badrum, klädkammare samt vardagsrum. Det är det rummet som blir som ett litet mellanrum och kan därmed stundvis vara svårt att möblera.

Så då slog mig tanken ett att vitrinskåp på 60 cm i färgen vitt skulle passa perfekt här. Dessutom var priset helt okej för ett vitrinskåp av just denna modell. Vad jag gillar med Wegot är att de erbjuder leverans inom 2-5 dagar, jag tycker om sådant då jag är väldigt otålig efter att jag beställt saker. Det där med att man ska vänta på saker för att känna glädje inför dem känner jag inte riktigt mig helt övertygad om, har jag beställt något vill jag ha det nu eller gärna igår. Så snabb leveranstid föredrar jag över någonting annat.

Nu hoppas jag att just du går in och kikar på dessa fina möbler som finns hos Wegot, de har verkligen allt som man kan behöva för inredning till sitt hem.

Inlägget är ett samarbete men orden och texten är min egen.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: