Gårdagens fokusgrupp och lite allmänt dravel.

Sitter i skrivande stund och funderar på om jag ska städa lite innan jag hoppas in i duschen. William sover så klart, det är ju sommarlov. Jag har även suttit ner och fixat inför imorgon när jag ska betala av mina räkningar, sådan tär skönt då är det över sen. Jag lägger alltid en budget varje månad. Det är skönt då vet man exakt vad som ska betalas och vad som är betalt.

Igår kväll befann jag mig på en fokusgrupp nere på stan. Det är ett företag här i Falun vid namn Norkay som vid två tillfällen nu haft fokusgrupper som de annonserat om på Facebook. Jag skrev upp mig båda gångerna, då jag anser att det är spännande att kunna påverka produkter, men även för att möta nya människor och således utmana mig själv som kan vara ganska osocial stundvis. Det var väldigt givande, och jag kände efteråt att jag fick med mig mycket.

Idag står städning och handling på schemat. William ska med sin faster och plocka jordgubbar i Hedemora. Jag ska inte ha jordgubbar denna gång som ni säkert förstår efter min vinst på 9111 gram jordgubbar.

Hoppas just du får en soligt härlig tisdag idag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Gårdagens fokusgrupp och lite allmänt dravel.

 • 26 juni, 2018 at 09:02
  Permalink

  Men guuu vad intressant det låter!! Vad är en fokusgrupp? Har faktiskt aldrig hört talats om det tidigare <3

  Reply
  • 26 juni, 2018 at 21:33
   Permalink

   Det var det :). Fokusgrupp är att man träffar människor helt okända för varandra och ska diskutera olika föremål, eller tankar om ord 🙂

   Reply
 • 26 juni, 2018 at 09:21
  Permalink

  Låter ju mysigt, här blir det stranden med barn o barnbarn kram

  Reply
  • 26 juni, 2018 at 21:32
   Permalink

   Det var det absolut :). Åh låter som du hade det trevligt med 😀

   Reply
 • 26 juni, 2018 at 09:38
  Permalink

  Spännande de med fokusgruppen. ?

  Reply
 • 26 juni, 2018 at 09:58
  Permalink

  Skönt att den kursen var både bra & givande. Hoppas städningen går bra & att du får en trevlig tisdag idag 🙂

  Reply
  • 26 juni, 2018 at 21:23
   Permalink

   Det var ingen kurs utan fokusgrupp. Helt kända människor får sitta ner tillsammans och diskutera olika ämnen 🙂

   Reply
 • 26 juni, 2018 at 11:06
  Permalink

  Lycka till med städningen fortfarande så avis på dig med jordgubbarna??

  Reply
 • 26 juni, 2018 at 13:33
  Permalink

  Jag gillar också att göra budget och ha stenkoll på allt 🙂

  Reply
  • 26 juni, 2018 at 21:24
   Permalink

   Visst är det skönt, då har man liksom koll och översyn sen 🙂

   Reply
 • 26 juni, 2018 at 14:47
  Permalink

  Vad kul att du hittade grupperna via Facebook och lycka till med städningen 😀 Kramis

  Reply
 • 26 juni, 2018 at 18:04
  Permalink

  tack min tisdag va ok …hoppas du får en trevlig kväll <3

  Reply
 • 26 juni, 2018 at 18:31
  Permalink

  Det här härligt när budget och utfall är klart varje månad, tycker jag i alla fall. Varje månad blir som en ekonomisk nystart 🙂

  Reply
 • 26 juni, 2018 at 19:26
  Permalink

  Det är sådana vardagsbeslut som kan vara lite svåra att ta men som löser sig ganska snabbt när man väl sätter igång 😉 Jag gör ingen budget men har en väldig koll på min ekonomi ändå (har jobbat på bank och hade en pappa som var bankkamrer så jag är nog lite miljöskadad).
  Om du tycker att det ger dig något att delta i de grupperna så är det väldigt bra. Många av oss behöver en liten push för att ta oss ut och vara sociala och då är det ett bra sätt 🙂
  Nej, du har nog jordgubbar så det räcker ett tag 😀
  Kram

  Reply
  • 26 juni, 2018 at 21:19
   Permalink

   Ja absolut, men som du säger sen är det skönt efteråt ;).
   Åh så skönt :D. Då är pengar något du säkert har lite fallenhet för kan jag tänka mig? 🙂

   Reply
 • 26 juni, 2018 at 21:02
  Permalink

  Det är alltid kul att träffa nya människor och att få vara med och påverka.. Jag får träffa en gammal skolkamrat imorgon, det är nämligen hans företag som fixar mina luckor till mitt kök. Ska bli jättekul 🙂

  Reply
  • 26 juni, 2018 at 21:17
   Permalink

   Ja jag utmanas lite av sådant :). Åh så roligt att träffa någon man gått i skolan med :D. Det förstår jag att du ser framemot 🙂

   Reply
 • 26 juni, 2018 at 21:31
  Permalink

  Det där med budget är så bra. Skulle verkligen behöva komma igång med det igen.

  Reply
 • 26 juni, 2018 at 22:35
  Permalink

  Vad spännande det låter, har inte hört talas om detta innan faktiskt 😀

  Reply
 • 27 juni, 2018 at 07:07
  Permalink

  Kul med fokusgrupper.. Jag brukar också delta olika grupper.. ?

  Reply
 • 28 juni, 2018 at 23:44
  Permalink

  Har sagt till mig själv hela livet att jag skall börja leva efter en budget varje månad. Fortfarande inte tagit tag i det.. Borde göra det!

  Reply
  • 29 juni, 2018 at 13:31
   Permalink

   Det är lite svårt i början, men sen när man väl fått igång saken är det riktigt skönt 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: