Sitter i skrivande stund och funderar på om jag ska städa lite innan jag hoppas in i duschen. William sover så klart, det är ju sommarlov. Jag har även suttit ner och fixat inför imorgon när jag ska betala av mina räkningar, sådan tär skönt då är det över sen. Jag lägger alltid en budget varje månad. Det är skönt då vet man exakt vad som ska betalas och vad som är betalt.

Igår kväll befann jag mig på en fokusgrupp nere på stan. Det är ett företag här i Falun vid namn Norkay som vid två tillfällen nu haft fokusgrupper som de annonserat om på Facebook. Jag skrev upp mig båda gångerna, då jag anser att det är spännande att kunna påverka produkter, men även för att möta nya människor och således utmana mig själv som kan vara ganska osocial stundvis. Det var väldigt givande, och jag kände efteråt att jag fick med mig mycket.

Idag står städning och handling på schemat. William ska med sin faster och plocka jordgubbar i Hedemora. Jag ska inte ha jordgubbar denna gång som ni säkert förstår efter min vinst på 9111 gram jordgubbar.

Hoppas just du får en soligt härlig tisdag idag!

40 kommentarer

 1. Det är sådana vardagsbeslut som kan vara lite svåra att ta men som löser sig ganska snabbt när man väl sätter igång 😉 Jag gör ingen budget men har en väldig koll på min ekonomi ändå (har jobbat på bank och hade en pappa som var bankkamrer så jag är nog lite miljöskadad).
  Om du tycker att det ger dig något att delta i de grupperna så är det väldigt bra. Många av oss behöver en liten push för att ta oss ut och vara sociala och då är det ett bra sätt 🙂
  Nej, du har nog jordgubbar så det räcker ett tag 😀
  Kram

  1. Ja absolut, men som du säger sen är det skönt efteråt ;).
   Åh så skönt :D. Då är pengar något du säkert har lite fallenhet för kan jag tänka mig? 🙂

 2. Det är alltid kul att träffa nya människor och att få vara med och påverka.. Jag får träffa en gammal skolkamrat imorgon, det är nämligen hans företag som fixar mina luckor till mitt kök. Ska bli jättekul 🙂

 3. Har sagt till mig själv hela livet att jag skall börja leva efter en budget varje månad. Fortfarande inte tagit tag i det.. Borde göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: