Igår var jag på PMU här i stan. Där stod det två My little ponys av modell G1 som jag samlar på. Tyvärr var hon luggklippt och målad på. Jag har tvättat henne, men får inte bort läppstiftet som någon gjort. Tänkte försöka med nagellacksremover då jag läste någonstans att det kan funka.

Efter lite tvättning såg hon ut så här. Renare och inte lika smutsig.

Älskade My little Ponys, finns få saker som gör mig så glad som att fynda detta. 25:- kostade hon.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: