Inlägget är i samarbete med Comp-Lux

Något som jag anser vara viktigt är bra belysning, det underlättar verkligen när du har ett bra ljus oavsett om det är utebelysning eller inomhusbelysning. Som ni vet tycker jag om att fotografera, tyvärr har intresset inte fått sin fulla fokus då arbete och studiet tar mycket tid från sådant för mig. Därför blir alltid sommaren och semestern perioder när jag fotograferar som allra mest.

Det finns en sak jag gärna skulle vilja köpa till hemmet och det är down lights de är så enkla och fina samt fyller sin funktion. Det här är något jag länge funderar kring att lägga lite pengar på för att få den perfekta belysningen i mitt hem. Det blir då roligare att fotografera men även ljusare. Speciellt mot hösten och vintern känns inomhusbelysningen så viktig, det finns få saker som är så tråkiga som att komma in i ett hem där det aldrig riktigt blir bra ljus.

På Comp-lux så har de massor av olika lampor, och jag har suttit där en stund nu och kikat runt. Det finns för oss som vill ha lampor för inomhusbruk, men även för orienterare eller varför inte bilintresserade? För oavsett vilket intresse vi har så är det ändå så att belysning behöver vi alltid. När det blir mörkt vill vi ha det ljust, att då ha bra lampor underlättar för oss alla och jag tror att om du likt mig besöker Comp-lux kommer du att hitta precis det du är ute efter. Webbutiken är dessutom väldigt lätt att titta på, och eftersom den inte är rörig passar den mig bra. Det finns lite inom mig som vill ha ordning och reda, och det märks tydligt i mitt hem, framförallt skulle jag säga. Nu ska jag fortsätta att spana in lite inomhus lampor, jag har stora förväntningar på att hitta precis det jag söker.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: