Det känns väl mindre roligt, men som ni förstått att min sida legat nere ett dygn IGEN. Kände att nu får det vara nog, så börjat se mig om ett nytt webbhotell och domän. Har haft ONE sedan 2010 men nu får det vara slut. Tack och hej! Så kollar runt efter något bättre.

Något roligare är i alla fall att jag hälsat på min underbara mamma i ett dygn, fick en riktig liten semester med bara henne. Så himla mysigt, minns inte när vi sågs själva senast. Var nog när jag väntade William känns typ som det är 100 år sedan, fastän det egentligen bara är 14.

 

34 kommentarer

 1. Ja, jag lade märke att den var nere ett tag :/ förstår att du får nog! Jag fick nog av mitt gamla blogg portal då de tog bort mina bilder. Bilder på typ min brorsdotters uppväxt osv. Då blev jag arg :p

  1. Ja så himla trist :(. Man blir riktigt lack. Det här är dock ingen bloggportal utan äger mig själv, men är webbhotellet som krånglar :). Har hittat på ett bättre 🙂

 2. nej men åhh alltså man blir knäpp o sur vet hur det är är svårt att ladda upp bilder här i bland Hoppas du hittar något bra kramar

  1. Ja jättetrist, speciellt då servrarna ligger nere och man haft dessa som webbhotellsleverantör under så många år. Men hittat ett bättre 😀

 3. Åh, så störigt för dig! Jag hade tänkt använda one för att starta en hemsida till mitt företag, men får kanske fundera på om det är bättre att välja någon annan istället.

  1. Jag vill ha något helt annat denna gång :). Har frågat runt och jämfört, hittat ett som fallit mig i smaken :). Känner flera som haft Loopia som är missnöjda också, så därmed är det inte aktuellt för mig :). Men är bra när andra är nöjda 🙂

  1. Ja det är störande men beror på att de inte kan hålla mitt bredband. Behöver ett företagskonto, och det jag kollat ut kommer kunna erbjuda detta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: