My little pony – Drömslottet.

Som ni såg i gårdagens inlägg köpte jag under fredagen Lady Lovely locks slott, väl på plats hos köparen sålde hon även My little ponys drömslottet. Jag ägde det som barn, men något syskon hade sönder den absolut sista delen. Nu är den återigen min!

Fyra my little ponys fick följa med hem därifrån också.
Den gula pegasus – Skydancer
Lila Mountain Boy Ponies – Fireball
Baby pony orange – Baby Starflower
Blå med rosetter – Bowtie

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “My little pony – Drömslottet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: