En lampa med en vit pudel.

Spillevinken här i stan har haft utförsäljning så jag och William gick dit förra veckan. Jag köpte en vit liten lampa med en pudel på. Den skiftar i olika färger så i vinter kommer denna absolut att bli en favorit. Som du säkert förstått vid det här laget tycker jag väldigt mycket om pudlar och ska vi köpa hund, blir det en pudel. Jag betalade 45 kronor för denna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “En lampa med en vit pudel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: