Semesterutmaning – 2. 10 bilder från idag

Började dagen med att resa till Gävle.Vi åt mat på en Indisk restaurang. Maten som var dagens lunch föll oss helt i smaken. Mitt var veganskt och jag gillade den skarpt.Vi kikade på stan i Gävle och jag besökte Myrorna där jag hittade en tallrik på det porslin min mamma samlar på.På bilresan på väg mot Rullsand så köpte vi glass. På stranden började jag läsa en bok jag köpte förra året. En ungdomsbok som jag måste säga är väl värd att läsa! Så åt vi Halloumiburgare till middag. Jag tog mig en cider till maten.Efteråt gick vi till strandserveringen här och jag tog en kall öl i solen till tonerna av en trubadur.Det var mysigt att lyssna på musiken och solen värmde och fåglarna flög över våra huvuden.Så avslutade vi kvällen med att kolla på solnedgången och William tog sig ett havsbad. Det var min dag med tio bilder. Som jag skrev igår är jag med i Englas Showrooms utmaning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Semesterutmaning – 2. 10 bilder från idag

 • 18 juli, 2018 at 01:34
  Permalink

  Så himla gott me Snickersglass 🙂
  Mysigt o sitta på en uteservering 🙂
  Solnedgångar e så fina 🙂

  Reply
 • 18 juli, 2018 at 07:28
  Permalink

  Å vilken fin dag du hade. Jag är så sugen på att testa hallumiburgare men aldrig fått chansen..

  Reply
  • 18 juli, 2018 at 10:56
   Permalink

   Det hade jag absolut :). Köp och lägg på grillen, eller stekpannan :). Finns bland osten på de flesta butiker, jag brukar köpa MAX som säljs men finns andra fabrikat med 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: